diana_teresa 15.05.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 (edytowane) . Edytowane 3 Sierpnia 2011 przez diana_teresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.05.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Zatem czekamy z niecierpliwością i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.05.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witamy! Piękny dom, piękne okna - drewno, czy pcv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 15.05.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 (edytowane) Bardzo podoba mi się taka bryła domu. Wnętrze zresztą też niczego sobie - nawet nie wykonczone . Czy byłabyś w stanie wrzucic plan domu? No i oczywiście z niecierpliwością będę śledzic postępy Edytowane 15 Maja 2011 przez Toscana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam się i ja:)Pozwól, że będę gościem w Twoim domu:)Czekam na fotki ...niecierpliwie:) Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.05.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Bardzo ładna bryła, ciekawa jestem, jak urządzicie się w środku. Będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.05.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Firanki raczej by nie pasowały, zasłony szare albo jasne jakieś z dowolnego materiału jaki lubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.05.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Sierściuch uroczy:)A co do firan to yokasta ma rację...tylko jakieś zasłonki, lekkie i jasne. Karnisz chyba rzeczywiście za krótki..lepiej ciut dłuższy i zasłony po bokach...bo tak zasłonisz sobie piękne widoki jakie masz z okna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 19.05.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witam się i od razu o firankach U nas nie planujemy nic, bo tak jak Ty, mamy dosyć fajne widoki. Szkoda nam zasłaniać okien, no i na parapetach chcemy wyeksponować różne różności Piękny masz domek, nie psuj go firanami. Może zastosuj jakieś zasłony, ale lekkie, zwiewne. Powodzenia w podejmowaniu decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 19.05.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 To zbrodnia, zasłaniać tak piękne okna!!Ja też widzę u Ciebie Diano długie, lekkie zasłony, ewentualnie gładkie, proste, woalowe firanki, jeśli koniecznie muszą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
is-kra 28.05.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Rolety jak najbardziej będą do Twojej kuchni pasować. Łózko fajne. Jakie wybraliście obicie? Takie stoły oglądałam ostatnio na żywo - fajne, grube, solidne (chociaż w Twoim niepokoją mnie te jasne wstawki...co to? jakoś mi burzy harmonię. ) ale za to krzesła moim zdaniem takie sobie, nawet pomijając fakt, że kształt nie w moim stylu - nieładne materiały obiciowe, słabej jakości - ekoskóra wyglądała jak cerata. Oby Twoje na żywo były lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
is-kra 28.05.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Co do dziecinnego... ile lat ma dziewczynka? Jakie lubi kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 28.05.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Bardzo przyjemne, spójne wnętrza. Nie pasuje mi tu jednak obrazek w kuchni - kompletnie inny styl i kolorystyka, niż reszta. Bardzo podoba mi się kolor scian w łazience - na moim komputerze wyglada jak szary z domieszką brązu. Co to za farba? Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 28.05.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Dom piękny niech się Wam mieszka cudnie i niczym się nie przejmuj- wszak to ludzie tworzą dom nie bryła. Zaplanuj szybko ogród , bo on dość długo powstaje i ciesz się kawą o poranku na własnym tarasie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Oooo...co ja czytam? W sierpniu?...to Ty się kochana oszczędzaj, bo to już niedługo:)))))) Piękne przestronne wnętrza, i tak jak pisałam już wcześniej...nie zasłaniaj okien:) I zgadzam się w 100% z azalką....to ludzie tworzą dom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 31.05.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Diana,fajnie,że założyłaś wątek Podoba mi się łazienka i kolor ścian w tejże,ale firanka już mi się nie podoba :/ Co do zasłonek w salonie i jadalni to może jakieś ładne,bawełniane zazdrostki albo robione na szydełku koronkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 31.05.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Szmateks to dobry pomysł tam często można kupić szydełkowe dzieła,nie koniecznie zazdrostki,ale np obrusy,które można na zazdrostkę przerobić A w łazience może zamiast takiej "sztucznej" firanki kupić najtańszą,lekką,bawełnianą w Ikea,trochę przerobić i powiesić? Coś takiego np: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/lill-zasony-szt-biay__0099863_PE242253_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/wilma-zasony-szt-biay__11840_PE089148_S4.jpg Takie zasłonki czasami też można trafić w lumpeksach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusik 31.05.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Cześć Domek urządzony w zupełnie innym stylu niż ja planuję, ale przepiękny! I ta łazienka... Zdradzisz jaki to kolor farby na scianach? To taka limonka? Zazdroszczę parapetów, ja nie mam ani jednego, choć w mieszkaniu 12 okien. Ten wypoczynek ma funkcję relaksu? Takiego rozkładania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusik 31.05.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 O kurczę, a ja znam oliwkoy gaj z Duluxa. I u nas z kolei wyglądał szaro, czyli wszystko zależy od światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 01.06.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Pieknie tu u Ciebie pozwól,że będę częsciej zaglądać i podpatrywac:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts